Tatilde İzlemeniz Gereken Yabancı Diziler

         TATİLDE İZLEMELİK YABANCI DİZİ ÖNERİLERİ
HERKESE MERHABA!!!
Bloğuma Hoşgeldiniz.
Bugünkü yazımda sizlere tam da tatil gelmişken izlemeniz gereken diziler önereceğim.
Herkese iyi okumalar.



                          YABANCI DİZİ ÖNERİLERİ


1-)BODYGUARD


BODYGUARD KONUSU:David Budd Londra Metropolitan Polisinde özel koruma olarak çalışmaktadır.Bir saldırı sırasında göstermiş olduğu başarı David'in terfi etmesini sağlar.David'in yeni görevi ise içişleri bakanı Julia Montague'yu korumaktır.Julia David'in görüşlerinin tam tersinde olan birisidir.Buda David'in işini yapmasını daha zor bir hale getirir.Zaman ilerledikçe David kendisini inançları ve işi arasında kalmış bir halde bulacaktır.David bu durumda hala bakanı korumaya devam edebilecek midir?


2-)SUITS


SUITS KONUSU:Mike Ross Eğitimini yarıda bırakmış ve çocukken çok talihsiz olay yaşamış bir dahidir.Geçimini ise başkaları yerine sınavlara girerek sağlamaktadır.Harvey Specter ise New York'taki en başarılı avukatlardan birisidir.Çalıştığı yerde yükselince bir asistana ihtiyacı olur ve şans eseri bir şekilde Mike ile karşılaşır.Mike'ın zekasına hayran kalınca onu asistanı olarak işe almak ister ama şirkette sadece Harvard mezunları çalışabilmektedir.Mike'ı oradan mezun olmuş gibi tanıtmaya karar verirler.Mike'ı Harvard mezunuymuş gibi tanıtmalarından sonra ikilinin yasa dışları işleri o andan itibaren başlar.



3-)MR ROBOT


MR ROBOT KONUSU:Elliot gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışan geceleri kanunsuz çalışan bir hacker olan antisosyal bir gençtir.Bir gün gizli bir hacker grubu liderinden iş teklifi alır ve yol ayrımına düşer.Bu adamın Elliot'ı istemesinin sebebi ise Elliot'ın şirketteki konumudur.



4-)MINDHUNTER


MINDHUNTER KONUSU:Holden Ford ve ortağı Bill Tench kötü şöhretli tecavüzcüleri ve seri katilleri araştırmaya başlarlar.Böyle olayları araştırdıkça yeni profil çıkarma tekniklerini geliştirirler.



Umarım bu yazım hoşunuza gitmiştir.
Şimdilik birdahaki yazıma kadar HOŞÇAKALIN!😍





Yorumlar

  1. Yaa şu an Suits izliyorum. Ne hoş oldu bu denk gelme. Bana sadece amerikan versiyonu yetmedi üstüne kore versiyonunu da izliyorum :D :D Güzel öneriler için teşekkürler diğerlerini tatilde izleyemesem bile listeme ekleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica Ederim.Beğenmene sevindim.Sana iyi izlemeler o zaman:)))

      Sil
  2. Önerilerini dikkate alacağım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Bodyguard sıkça karşıma çıkıyor.Bir göz atmam lazım...

    YanıtlaSil
  4. Tavsiyeler için teşekkür ederim ... Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  5. Paylaştığınız diziler güzele benziyor önerilerini dikkate alacağım.

    YanıtlaSil
  6. Öneriler için teşekkürler , tatilde baştan gözden geçireceğim bu listeyi

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. öenerilerinz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. mr. robot dizisi yazılım hacker filmi severler için yapılmış harika bir dizi halen izliyorum ben tavsiye ederim ^_^ bu arada siteme bir ara uğradığınızda bilgisayardan girerken üst sağ tarafta mobilden girişler için yazıların altına gelen bir "anket" var lütfen onu cevaplar mısınız benim için çok önemli

    YanıtlaSil
  9. heeey bodyguard mind humter izledim. suits izliyom halen çok uzun :) üçünü de çok sevdim. mr robot duymadıydııım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar