Let's Fight Ghost

                              LET'S FİGHT GHOST KONUSU

Herkese Merhaba!
Bugünkü yazımda sizlere Let's Fight Ghost dizisnin konusundan ve bu dizi hakkındaki yorumlarımdan bahsedeceğim.
Herkese İyi Okumalar💕





Evet yine güzelmi güzel bir kore dizisiyle karşınızdayım.Zaten dizinin resimlerine bakıldığıında da insanın izleyesi geliyor.Eğer birde paranormal,doğaüstü tarzları seviyorsanız tam sizlik bir dizi bazen güldüğünüz bazen üzüldüğünüz tatlı bir izlemelik dizi işte konusu

Konusu:Başrol erkeğimiz Park Bong Pal dizide hayaletleri görebilen birisidir ve hayaletleri görmek istemediği için ameliyat olmak ister bu yüzden hayalet avlayarak para biriktirmeye çalışır ve birgün yine hayalet avlamak için gittiği biryerde hayalet olan başrol kızımızla karşılaşır.
Kızımız Kim Hyun-ji'dir.Üniversite sınavına girmeden bir gün önce bir kazayla ölmüştür ve dünyada sıkışmıştır bu yüzden nasıl öldüğünü araştırmaya çalışıyordur Bong Pal'la karşılaşınca onunla birlikte hayalet avlamaya başlarlar ve hikayeleri başlamış olur.
Ayriyeten birde veteriner olan Profesör Joo Hye-Sung vardır.Herkese karşı çok nazik ve iyi davranan bu kişi aslında pekde böyle değildir herkesden sakladığı bir sırrı vardır.



İnsan ne kadar kötü olursada olsun Profesörden gözlerini alamıyor dizide çok havalı ve cooldu bence. Bong Pal zaten baya tatlıydı yalnız başına falan takılmalarmı dersin zekilikmi dersin baya iyiydi.Kızımız zaten çok tatlıydı ve insana kendini sevdiriyordu.



Bunlar Çok Tatlı Ya...



Umarım yazımı beğnmişsinizdir.
Şimdilik birdahaki yazıya kadar Hoşçakalın!!!😍




Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar