Nabi, My Stepdarling (2021)

                 NABI MY STEPDARLING 

HERKESE MERHABA!!!
Bloğuma Hoş geldiniz.
Bugünkü yazımda sizlere bir Tayland dizisi olan ve 2021 yılında yayınlanmaya başlayan Nabi, My Stepdarling dizisinden bahsedeceğim.
Herkese iyi okumalar💜





                       NABI MY STEPDARLING 2021


NABI MY STEPDARLING KONUSU:Pichet, Waree ile evlidir ve Kawin adında bir oğulları vardır. Sirin, Pichet'in DUBAI CLUB'unu yönetmektedir. Pichet ise Sirin'i çok sevip ona güvenmektedir bu yüzden Waree, onun Pichet'in metresi olduğunu düşünmeye başlar. Waree'nin kız kardeşi Weeranat, Pichet'e aşık olduğundan dolayı Waree'nin zihnine bu yalanı yerleştirir ve  Weeranat her geçen gün daha da paranoyaklaşmaya başlar.Kısa süre sonra ise Waree ölü bulunur ve Sirin iz bırakmadan ortadan kaybolur.

Pichet'i bir hayırsever olarak gören Sirin'in kız kardeşi Nabi, Sirin'in nerede olabileceğine dair ipuçları bulmak için kulübünde çalışmaya başlar. Bu arada Kawin, annesinin ölümünün kazayla mı yoksa öldürülüp öldürülmediğini mi öğrenmeye kararlı olduğu için hemen Tayland'a döner. Daha önce Kawin, kendisine karşı hisleri olmasına rağmen Nabi'ye aşkını itiraf etmiştir. Pichet, Nabi'den Kawin'in asistanı olmasını istediğinde ise birbirlerine karşı olan hisleri hızla yeniden ortaya çıkmaya başlar. Kawin, yanlışlıkla Nabi'nin üvey annesi olmak istediğine inanır. Bu yanlış anlaşılmadan kaynaklanan öfke ve kırgınlık giderilebilir mi?




Dizi 22 bölümden oluşmaktadır ve her bölümü yaklaşık 50 dakikadır.
Dizi 22 Şubat 2021 tarihinde yayınlamaya başlamıştır ve 11 Mayıs 2021 tarihinde bitmiştir.




Umarım bu yazım hoşunuza gitmiştir.
Şimdilik bir sonraki yazıma kadar HOŞÇAKALIN!!!😍




Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar