Mad For Each Other (2021)

                MAD FOR EACH OTHER 

HERKESE MERHABA!!!
Bloğuma hoş geldiniz.
Bugünkü yazımda sizlere bir Güney Kore dizisi olan Mad For Each Other dizisinden bahsedeceğim.
Herkese iyi okumalar💜



                             MAD FOR EACH OTHER 


MAD FOR EACH OTHER KONUSU: Dizinin konusu birbirlerine aşık olurken, karmaşık bir incinme ve iyileşme sürecinden geçen, kendi acı hikayeleri olan iki kişi hakkındadır.

No Hwi Oh, Gangnam Polis Karakolu'nun şiddet suçları bölümünde bir dedektiftir. Hayatı bir anda alt üst oluncaya kadar iyi olduğunu düşünür ve öfkesini hiçbir şeyde tutamayan “çılgın” biri olmaya başlar.

Lee Min Kyung, kendi kuruntularına ve dürtülerine kapılmış bir kadındır. Hayatındaki her şeyin alt üst olmasına neden olan “o olaya” kadar saygın bir işi olan güzel bir kadın olarak sıradan bir hayat yaşamaktadır. Sonuç olarak, kimseye güvenemez hale gelir ve kendi yaptığı bir hapishanede yakalandı. Onun sanrıları, etrafındaki herkesi kızdırmak gibi talihsiz bir yan etkiye de sahiptir.




Dizi 13 bölümden oluşmaktadır ve bölümleri yaklaşık 35 dakikadır.
Başrollerini ise Oh Yeon Seo ve Jung Woo paylaşmaktadır.


Umarım bu yazım hoşunuza gitmiştir.
Şimdilik bir sonraki yazıma kadar HOŞÇAKALIN!!!😍




Yorumlar

  1. yani hem aşk hem dram, güzeel :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba... Netflix'de Marriage Contract dizisini ziledim şimdi habire Kore dizileri öneriyor :) Bizim dizilere oldukça benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet genel olarak Türk dizileri ve Kore dizileri birbirine yakın oluyor ve ayriyeten Kore dizilerinden uyarlama olan birçok Türk dizisi var:)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar