Sen Anlat Karadeniz

                                           İLK BÖLÜMÜYLE SEN ANLAT KARADENİZ

Herkese Merhaba!!!
Bugünkü yazımda dün ekran hayatına atılan Sen Anlat Karadeniz dizisinin ilk bölümü hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.
Herkese İyi Okumalar💓





Yayın hayatına dün başlamış olmasına rağmen dün sosyal medyada adından baya söz ettirdi.
Bence gayet güzel bir çıkış yaptı.Dizinin ekran kalitesi olsun müzikleri olsun çekilen mekanlar derken izleyiciyi kendisine sarmayı başardı.



Öncelikle başrol oyuncusu olan İrem Helvacıoğlu'nu Güneşin Kızların'daki rolüyle hatırlayabilirsiniz.
Bence kendini yeterli bir şekilde geliştirmiş ve rolünün hakkını da fazlasıyla vermiş.Ulaş Tuna Astepe'ye gelecek olursak onu en son onu Rüya dizisinde izlemiştik belki hatırlayanlarınız vardır.Bence o da kendini geliştirmiş ve imaj değişikliğiyle bir Karadenizli genci güzel canlandırmış.


Mehmet Ali Nuroğlu dizide psikopat bir karakteri canlandırıyordu.Bence bu rolü taşıyabilmiş kendisini de bu role tam uydurmuş.Belkide gelmiş geçmiş en psikopat karakterlerden biri olmaya aday gösterilebilir.Bunu ileriki bölümlerde daha iyi anlayabiliriz.



Dizide en etkilendiğim ve etkisinden çıkamadığım sahne belkide birçoğunuz benle aynı hissetmiştir.Parmak kırma sahnesiydi.Sahne bittikten sonra bile ayak parmaklarımı nerdeyse hissetmiyordum.İrem Helvacıoğlu'nun da sanki sahneyi yaşıyormuş gibi oynaması da etkilenmemin sebeplerinden biridir belki.



Son kelimelerle özetleyecek olursam reytinglerinde iyi gelmesiyle anlıyoruzki bu dizi ilk bölümünde olduğu gibi çizgisini bozmadan saçmalamadan(biliyosunuzki reyting uğruna yapılmayan şeyler kalmadı)devam ederse yayın hayatına uzun bir süre devam edebilir.


Umarım yazımı beğenmişsinizdir.
Şimdilik birdahaki yazıya kadar HOŞÇAKALIN!!!😍

Yorumlar

  1. Yaa severk izliyorum :) ulas beyin laz sivesi de hakkaten karadenizlimi acaba dedirtti bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçektende öyle muhteşem bir oyunculuğu var😊

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar