Guardians Of The Galaxy 1/Vol2

           GALAKSİNİN KORUYUCULARI SERİSİ 

Herkese Merhaba
Bugünkü yazımda sizlere Guardians of the galaxy filminden yani bir diğer adıyla Galaksinin koruyucuları  serisinden bahsedeceğim.
Herkese iyi okumalar...


                      GALAKSİNİN KORUYUCULARI



Ufak yaşlarda annesini hastalıktan dolayı kaybeden bir çocuk uzaylılar tarafından kaçırılır.Kaçırılan çocuk uzaylılar tarafından kendi amaçları için eğitilir ve hırsız olur.Bir gün çalmaması gereken bir küreyi çalınca işler karışır ve bir maceraya atılır.Bu macerada kendisine yeni arkadaşları eşlik eder.





GALAKSİNİN KORUYUCULARI VOL2



Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte altın sarısı olan bir kraliçeden yeni bir iş alırlar. Gezegenlerindeki bir canavarı yok etmeleri karşısında Gamora'nın kardeşini serbest bırakacaklardır. Gamora kardeşini işledikleri suçlar yüzünden teslim edecektir. Bu canavarı yokettikten sonra Rocket onlara ait olan patlayıcıları çalınca tüm ordu onların peşinden tüm galaksiyi dolaşacaktır. Gemileri bir gezegene düşürülür ve Peter Jason Quill'in babası çıkagelir ve onları kendi gezegenine götürür.İlk başta inanmasada gerçekten de Peter'ın babası odur.Fakat babası bu kadar zaman neden gelmemiştir.



Umarım yazımı beğenmişsinizdir.
    Şimdilik birdahaki yazıya kadar Hoşçakalın!!!😍

Yorumlar

Popüler Yayınlar