Katil Kim?

          UFAK TEFEK CİNAYETLER'İN KATİLİ KİM?

Herkese Merhaba!
Bugünkü yazımda bildiğiniz üzere sezon finaliyle bu sezonu noktalayan ve yayınlandığndan beri akıllarda bir sürü soru işareti bulunduran UFAK TEFEK CİNAYETLER'den bahsedeceğim.
Herkese İyi Okumalar.



Merakla bekledik ve yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Yayınlanan sezon finaliyle kurbanların kimler olduğunu öğrendik.Evet kurbanlar çünkü o gün tek bir kişi değil iki kişi hayatından oldu.Edip ve Elif entrikalarla dolu sarmaşık sitesinde canlarından olan kişiler.Belki Elif'in hak ettiğini düşüneceksiniz.Orası size kalmış ama Edip'in ölmesi gerçekten beni bir boşluğa sürükledi diyebiliriz.Gerçekten en azından entrikasız,sade,kendine ait bir yaşantısı vardı.Tek suçu sarmaşığa gelmek oldu.Ve buda onu canından etti.




Edip'in ölmeden önceki konuşması bunun bir kaza değil bir cinayet olduğunu tasdik etti.
Peki katil kim?
Edip'in gözlerinin içine bakarak onu ordan aşağı atan kişi kimdi?
Belkide birçok kişi Merve olduğunu düşünecek bilemem.
Ama Edip düşmeden önce yukarıda neler yaşandığını gelecek sezona kadar bilemeyeceğiz.Edip düşmeden önce yukarıda 10-15 belkide 30 dakika yaşandı ve o sırada neler konuşuldu,neler yaşandı.O cinnet ortamında Edip'i herkesin öldürmüş olma ihtimali var.Ama ihtimallerin yüksek olduğu karakterler de mevcut tabiki.




SARMAŞIK SİTESİ

Evet entrikalarla dolu güçlü olanın zayıf olanı ezdiği ve insanların içindeki hırslarla başkalarının hayatlarını bitirebileceği o sitenin sakinleri.Keşke gençliklerindeki gibi masum ve mutlu kalabilselerdi.Ama öyle olmadı.Hayat onları çok farklı yerlere getirdi ve ellerini kana bulayabildiler.
Oya,Merve,Pelin,Arzu,Serhan,Mehmet,Taylan
Belkide içlerinden biri bu hırsla katil olmayı göze aldı.Katil'in kim olduğu yeni sezona kadar bizi baya bir düşündürecek gibi gözüküyor.Bunun hakkında muhtemelen bir sürü olay örgüsüyle katilin kim olduğunu bulmaya çalışacağız.


Acaba gerçekten katil onlardan biri mi Sarmaşığın güçlü,zeki ve başarılı kadınlarından biri.Acaba hirsları onları katil yapabilecek kadar fazla mıydı.Gerçi yayınlanan son bölümüyle hepsinin de elini kana bulayabileceklerini gördük.Pelin'in Merve'yi,Merve'nin Oya'yı,Arzu'nun Burcu'yu öldürmeye çalışmasını da unutamayız.


Son olarak yazımı toplayacak olursam bütün sezonu tek bir bölümle toplamayı başaran Meriç Acemi'yi gerçekten tebrik ediyorum.Bütün parçalar bu bölümde oturdu ve yeni sezonda da bizi güzel şeylerin beklediğini görmüş olduk.En azından klasik türk dizilerinden farklı olduğu ve bizi klişelerle boğmadığı için UFAK TEFEK CİNAYETLER'İ tebrik ediyorum.Oyuncululara geldiğimiz zaman söyleyebilecek söz bulamıyorum.Umarım yeni sezonda da aynı teempoda ilerler ve yine bizi şaşırtmaya devam eder.
Szin de Ufak Tefek Cinayetler hakkında ki iyi ve kötü fikirlerinizi yorumlarınızı,katil olarak kimi düşündüğünüzü yazmayı unutmayın.




Umarım yazım hoşunuza gitmiştir.
Şimdilik bir dahaki yazıya kadar HOŞÇAKALIN!!!😍






Yorumlar

  1. Kavga sahneleri neydi öyle ya yoldular birbirlerini ahahha :D

    YanıtlaSil
  2. Son bölüm gerçekten hayatın gerçeklerini bir bakıma ortaya koydu. Feci sahneler vardı. Bana göre Merve katil :) Ama bunu öğrenmek için yeni sezonun sonunu beklemek gerek sanırım :)
    Bu arada yeni keşfettim blogunu ve takibe aldım. Bana da beklerim.

    www.birsenle.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynn gelecek sezonu beklememiz lazım,bu bölümde baya iyiydi.Senin bloğuna da mutlaka uğrayacağım😘😂

      Sil
  3. Ben bu diziye bir kaç kere baktım hoşuma gitmedi salı günü eşkiya ve kadın arasında ezildi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar