2017 Yılında Yıldızı Parlayan Ünlüler

                                   2017'NİN ENLERİ
2017 yılında oyunculuklarıyla ön plana çıkan ve güzel çıkış yapan isimleri sizler için derledim...

1-)Hazal Filiz Küçükköse

Daha önce birkaç dizide oynayan Hazal Filiz Küçükköse çıkışını Kara Sevda dizisinde Zeynep Soydere karakterine hayat vererek yakaladı.Güzelliğiyle ve yetenekli oyunculuğuyla dikkat çeken Hazal Filiz kara sevda dizisinin hemen bitiminden sonra başrolünü üstlendiği Rüya dizisiyle ekranlarda olmaya devam ediyor.Ayrıca bu yıl pantene altın kelebekte yıldızı parlayanlardan biri.


2-)Ali Burak Ceylan

Kara Sevda dizisinde Tufan karakterine hayat veren oyuncu yakışıklılığıyla ve yetenekli oyunculuğuyla ön plana çıktı bu sayede şöhret basamaklarında üst sıralara çıkarak şimdi yayınlanan ekranın güçlü dizilerinden olan Kalp Atışı adlı dizide ikinci erkek rolünü kaparak başrol oldu.Kendisi bu yılın yıldızı parlayanlarından.

3-)Miray Daner
Medcezir gibi güçlü bir projenin içinde bulunan Miray Daner,şimdide çok konuşulan dizilerden biri olan Vatanım Sensin'de rol alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.Her hafta sosyal medyada çok konuşulan Hilal karakterine hayat veren oyuncu genç olmasına rağmen oyunculuğuyla gözleri dolduruyor.Üstelik bu yıl Pantene altın kelebekde yıldızı parlayan ünlülerden biri.


4-)Boran Kuzum
Daha önce bazı yapımlarda rol almasına rağmen çıkışını Vatanım Sensin dizisnde Leon karakterine hayat vererek yapan oyuncu bütün gözleri üstüne toplamayı başardı.Yakışıklılığıyla ve oyunculuğuyla konuşulan Boran Kuzum sosyal medyada en çok konuşulanlardan biri haline geldi.


5-)Alp Navruz
Bu yıl Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinde Sinan karakterine hayat vererek genç kızların dikkatlerini üstüne çeken yakışıklı oyuncu.Yakışıklılığının yanında yetenekliliğiylede adından söz ettirmeyi başardı ve bu yılın çok konuşulan oyuncularından biri oldu.


6-)Kubilay Aka
Vatanım Sensin dizisinde Ali Kemal'e hayat veren Kubilay Aka yakışıklılığıyla ve başarılı performanslarıyla seyircilerden tam not almayı başardı.Kendisi bu yılın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

7-)Baran Bölükbaşı
Şu sıralar yayınlanmaya devam eden Adı Efsane dizisinde Fiko karakterine hayat veren oyuncu yakışıklılığıyla ve yeteneğiyle genç kızları kendine hayran bırakmayı başardı ve bu yıl sosyal medya platformlarında en çok konuşulan oyunculardan biri oldu.

8-)Özgü Kaya
Adı Efsane dizisinde Sibel karakterine hayat veren oyuncu güzelliği,sesi ve başarılı oyunculuğuyla seyircileri büyülemeyi başardı.Kendisi bu yıl sosyal medyada en çok konuşulan oyunculardan biri haline geldi.


9-)Alperen Duymaz 
Daha önceleride güzel projelerde rol alan Alperen Duymaz bu sıralar sezon finaline giren Bodrum Masalında Ateş karakterine hayat veriyor.Yakışıklılığıyla ön plana çıkan yetenekli oyuncu sosyal medyada çok konuşulan erkek oyunculardan biri haline geldi.



10-)Ezgi Şenler
Doğal güzelliğiyle ön plana çıkan oyuncu sezon finalindeki yeteneğiyle herkesi büyülemeyi başardı.Şu sıralar sezon finaline girmiş olan Bodrum Masalı dizisinde Aslı karakterine hayat veren oyuncu çok konuşulanlardan biri oldu.


Umarım yazımı beğenmişsinizdir.
Şimdilik birdahaki yazıya kadar HOŞÇAKALIN!!!😍😍

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar