2017'Ye Damga Vuran Diziler

                   2017'YE DAMGA VURAN DİZİLER        

Bugünkü yazımda  2017'ye damgasını vurmuş bazı dizileri sizler için derledim.Herkese iyi okumalar...


İÇERDE 

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üstüne çeken dizi etkileyici senaryosuylada seyircilerden tam not alarak 2017'de çok izlenen dizilerden oldu.Her hafta yeni bölümleri merakla beklenen dizi final yapmış olmasına rağmen hala konuşulmakta.Bunda Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'ninde rolü çok büyük.


SÖZ 

Başrollerini Tolga Sarıtaş.Serhat Kılıç,Nihat Altınkaya,Aybüke Pusat ve Meriç Aral gibi güçlü isimlerin paylaştığı yapımcılığını Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın üstlendiği dizi 2017'de çok konuşuldu.Her hafta reytinglerde güzel başarı elde eden dizi sezon finaline girmesine rağmen dillerden düşmüyor.



 KALP ATIŞI

Yaz aylarında ekrana gelmeye başlayan,Doctors dizisinin uyarlaması olan ve başrollerini Gökhan Alkan'la Öykü Karayel'in paylaştığı dizi yayınlandığı günden itibaren yoğun ilgi gördü.Sürükleyici bir konuya sahip olan dizi her hafta sosyal medyada çok konuşularak adından söz ettirmeye devam ediyor.


VATANIM SENSİN
Cevdet ve Azize'nin Yunan'lıların işgali altında vatanı için yaptıkları olayları konu alan dizi yayınlandığı günden beri dillerden düşmedi.Bir ailenin vatan uğruna yaptıkları onca şey seyircilerden tam not alarak her hafta reytinglerde 1.oldu ve adından çokça söz ettirdi.



Azra Kohen'in yazdığı Fi-Çi-Pi serisinden uyarlama olan internet dizisi Türkiye'de yeni bir formata imza atarak çokça konuşuldu.Güçlü kadrosuyla izleyenleri etkileyen dizi değişik konusuylada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve her hafta merakla beklenen bölümleri çokçada konuşuldu.



ÇEMBER
Televizon sineması olarak izleyici karşısına çıkan dizi yayınlandığı günden beri ilgi odağı oldu.Sadece 6 bölümden oluşan Çember dizisi ilgiden dolayı Eylül'de 6 bölüm daha yayınlamaya karar verdi.


Umarım yazımı beğenmişsinizdir.
Şimdilik birdahaki yazıya kadar HOŞÇAKALIN!!!😍😍




      

           

Yorumlar

  1. çemberi de izledim ama kalp atışı çok çok sevmiştim. ateş böceği bi de dolunaay :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar