A Gentleman's Dignity



   
          Dizi 40'lı yaşlarına gelmiş 4 erkeğin hayatını anlatıyor.onların aşkları,işleri,acıları vs. Bu 4 erkek liseden beri arkadaş 4 üde büyük olmalarına rağmen çocuk ruhlu 4 ü ise playboy...
   KİM DO JİN,İM TAE SAN,CHOİ YOON,LEE JUNG ROK

        KARAKTERLER
Kim Do Jin:Dizinin asıl erkeği İm tae san la birlikte mimarlık büroları var.Hiç tanımadığı bir kez gördüğü Song yi soo dan hoşlanmaya başlar.

   Song Yi Soo:Lisede ahlak dersi veren bir öğretmen bunun yanı sıra beyzbol hakemliğide yapıyor.Kim Do Jin in arkadaşı Tae San dan hoşlanıyor.Tam ona açılacağı sırada tae san ın ev arkadaşı sera dan hoşlandığını öğrenip aşkını kalbine gömer.

İm Tae San:Mimardır.Kim do jin le mimarlık bürosu var.Song Yi soonun hoşlandığı çocuk meahrinin abisi Sera yı seviyor.4 lüden biri.

Choi Yoon:Dizide avukattır.Yıllar önce eşini kaybetmiş.Grubun en zeki çocuğu.


Lee Jung Room:Grubun en çapkın kişisi evli olmasına rağmen hala playboyluğa devam ediyor.Cafe sahibi.Zengin ve güzel bir eşi var.


          Eveeett çok güzel bir dizi sadece son 3 bölümde falan biraz sıkılmaya başladım ama zaten çabucakda bitti ve güzel bir final yaptı.Dizide başrol erkek karakterine ve liseden beri arkadaş olan o dörtlüye bayıldım.Ama benim için dizideki en güzel çift meahri ile choi yoon du.
Meahri tae sanın kardeşi ve çocukluğundan beri choi yoon u seviyor.Aralarındaki tek engel meahrinin abisi ve yaş farkı ilk başlarda choi yoon uzak durdu sürekli meahriyi üzdü ama sonunda aşkına yenik düştü.
 

İşte çiftlerimiz


Buda meahri ve choi yoon için yaptığım video iyi seyirler😍😍


Evet bloguma hoşgeldiniz(aslında bunu girişte söylemem lazımdı ama kısmet burayaymış)umarım size faydalı bir yazı olmuştur.Bir dahaki yazıya kadar HOŞÇAKALIN🤗🤗😍😍

Yorumlar

Popüler Yayınlar