The Worst of Evil (2023)


                 THE WORST OF EVIL 

Herkese Merhaba!!!
Bloğuma Hoş Geldiniz.
Bugünkü yazımda sizlere 27 Eylül'de yayınlanmaya başlayacak olan Güney Kore dizisi The Worst of Evil dizisinden bahsedeceğim.
Herkese iyi okumalar💜



                              THE WORST OF EVIL 2023


THE WORST OF EVIL (2023) KONUSU: 1990'larda Seul'de geçen eski bir DJ, bir gangster organizasyonunda ustalaştıktan sonra şehirdeki gece kulüplerinde "Gangnam Crystal" lakaplı yeni ve güçlü bir uyuşturucuyu satmaya başlar. Polis bu tür uyuşturucuların kökeni hakkında çok az şey bildiğinden, bu yaygın uyuşturucu kaçakçılığı örgütünü çökertmek için kırsal polis memuru Park Jun Mu, örgüte gizlice girmekle görevlendirilir, ancak karısı Yoo Eui Jung'un da orada olduğunu keşfeder. Bu dedektif, bu tehlikeli göreve katılmaya gönüllü olmuştur ve iğrenç yeraltı uyuşturucu kralıyla anlatılamaz bir geçmişe sahiptir. Park Jun Mu, uyuşturucuyla ilgili bu görevde sadece uyuşturucu karteliyle tüm kalbiyle savaşmakla kalmaz, aynı zamanda karısının güvenliğini her zaman korumak için çok çalışır.



Dizinin baş rollerini Ji Chang Wook, Wi Ha Joon ve Im Se Mi paylaşmaktadır.
Dizi 12 bölümden oluşacak olup her bölümü yaklaşık 42 dakikadır. Dizi aynı zamanda Disney+ ve Hulu' da 27 Eylül'de yayınlanacaktır. 



Bu dizi için çok heyecanlıyım konusu ve oyuncu kadrosu ile her şeyiyle beğendiğim bir dizi oldu şimdiden. Umarım izleyince de aynı tepkileri verebilirim.


Umarım bu yazım hoşunuza gitmiştir.
Şimdilik bir sonraki yazıma kadar HOŞÇAKALIN!!!😍






Yorumlar

  1. Ayyy Ji Chang Wook aşkım benim. :) Ay aman Disney'i de iptal etmiştim nerden bulcaz bunu şimdi...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar