The King's Affection (2021)

                  THE KING'S AFFECTION

HERKESE MERHABA!!!
Bloğuma hoş geldiniz.
Bugünkü yazımda sizlere bir Güney Kore dizisi olan The King's Affection dizisinden bahsedeceğim.
Herkese iyi okumalar💜


                               THE KING'S AFFECTION


THE KING'S AFFECTION KONUSU: Veliaht Prens'in eşi ikiz doğurduğunda, ikizler uğursuz bir işaret olarak kabul edilir ve kızı öldürme emri gönderilir. Onu kurtarmak için kız gizlice saraydan gönderilir.

Birkaç yıl sonra ikizlerden erkek olan Lee Hwi talihsiz bir kaza sonucu ölür. Anne, ikiz oğlunun ölümünü gizlemek için kızını geri getirir ve onu Prens Lee Hwi olarak yetiştirir. Lee Hwi sonunda bir veliaht prens olur. Gerçek kimliğinin ortaya çıkmasından korkan Lee Hwi, yanına kimseyi alamaz ve duygularını başkalarından saklayarak sert sözler söyler. Kendinden uzaklaşmasına rağmen, asil bir aileden gelen öğretmeni Jung Ji Woon'a karşı hisler beslemeye başlar. Jung Ji Woon, yalnızca veliaht prensleri eğitmek amacıyla kurulmuş bir devlet dairesi olan Veliaht Prens sikangwon'dan bir öğretmendir. Cesur, azimli ve inatçı ama aynı zamanda hayatı olduğu gibi kabul eden ve dünyevi kaygılardan uzak yaşayan, hayattan zevk alan bir iyimser olarak yakışıklı bir adam olarak tanımlanır. Saheonbu'daki (bir soruşturma devlet dairesi) bir devlet memurunun oğlu olarak, geleceği onun için açıkça belirlenmiştir. Ancak kendi yoluna gitmeyi ve kolay yolu geride bırakmayı seçmesinin bir nedeni vardır.




Dizi 11 Ekim 2021'de başlamıştır ve 20 bölümden oluşacaktır.
Dizinin her bölümü yaklaşık olarak 1 saat 10 dakika sürmektedir.
Dizinin baş rollerini Park Eun Bin, Rowoon, Nam Yoon Su, Choi Byung Chan, Bae Yoon Kyung ve Jung Chae Yeon paylaşmaktadır.




Umarım bu yazım hoşunuza gitmiştir.
Şimdilik bir sonraki yazıma kadar HOŞÇAKALIN!!!😍

Yorumlar

  1. Güzel bir tanıtım olmuş. Kore tarihi dizilerini pek sevemiyorum aslında. Muhteşem Kraliçe gibi güzel kurgu ve iyi oyuncular olursa ancak seviyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. hımm yaaa moon lovers ve the king eternal monarch geldi aklıma, tarih pek sevmesem de tarihi kore özlemişim yaa, not aldım peku :)

    YanıtlaSil
  3. güzel blogun son yazımdaaa :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar