Start-Up (2020)

                           START-UP (2020)

HERKESE MERHABA!!!
Bloğuma hoş geldiniz.
Bugünkü yazımda sizlere bir Güney Kore dizisi olan Start-Up dizisinden bahsedeceğim.
Herkese iyi okumalar💜





                                            START UP


START-UP KONUSU:Start-Up Güney Kore’nin Sandbox olarak adlandırılan kurgusal Silikon Vadisi'nde geçmektedir ve yeni başlayan şirketler dünyasındaki insanların hikayesini anlatmaktadır.

Seo Dal Mi, Koreli Steve Jobs olmayı hayal eden birisidir. Kendisi için büyük bir planı olan bir maceracıdır. Ayrıca çok çeşitli yarı zamanlı işlerde deneyime sahiptir ve çok canlı bir kişidir.

Nam Do San, Samsan Tech'in kurucusudur. Bir zamanlar matematik dehası olarak ailesinin gururudur ama son iki yıldır şirketinin yatırımlarıyla hiçbir yere gitmemektedir. Seo Dal Mi'nin onu "havalı ilk aşkı" olarak hatırladığı ortaya çıkar ve Seo Dal Mi'nin yanlış anlamasını gerçeğe dönüştürmek umuduyla yeni bir girişim başlatmaya karar verir.

Han Ji Pyung, borcunu ödemek için bir başlangıç ​​şirketi kurar. SH Venture Capital'de bir ekip lideridir, şaşırtıcı yatırım becerileri ve keskin dili ona “yatırımların Gordan Ramsay'ı” lakabını kazandırır. Diğerlerine göre dikenli olsa da, geçmişte ona büyük bir iyilik yapan özel bir kişiye karşı herkesten daha yumuşaktır.

Son olarak, CEO Won In Jae toplumun saygı duyduğu her şeye sahiptir: eğitim geçmişi, güzel görünümü ve parası. Geçmişini ikinci nesil bir chaebol olarak görmektedir ve kendi başına başarı yaratmak ve becerileriyle tanınmak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Ancak sonunda babası tarafından kullanılıp atılır ve babasının satranç tahtasında tek kullanımlık bir parça olmayı bırakmak için kendini bir girişime atar.





Start-Up 17 Ekim 2020'de yayın hayatına başlayıp
16 bölümden oluşmaktadır.



Umarım bu yazım hoşunuza gitmiştir.
Şimdilik bir sonraki yazıma kadar HOŞÇAKALIN!!!😍




Yorumlar

  1. konu da iyi de başroldekiler ne tatlı yaaa fotidekileer :)

    YanıtlaSil
  2. bu diziyi izledikten sonra ikinci erkek sendromuna yakalandım çoğu kişi gibi... :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar