Hazal Filiz Küçükköse'yle Rol Alsada İzlesek Dediğimiz Oyuncular

              HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSEYLE PARTNER OLABİLECEK OYUNCULAR
Herkese Merhaba!!!
Bugünkü yazımda çok sevdiğim ve oyunculuğunu aşırı beğendiğim Hazal Filiz Küçükköse'yle rol almasını istediğim vede yakıştırdığım oyuncuları sizler için derledim.



1-)ÇAĞATAY ULUSOY-HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE
Hazal ve Çağatay der susarım.Birbirlerine o kadar çok yakışıyolarki birde bunun üstüne ikisininde oyunculukları birleştiğinde ortaya çıkan projenin muazzamlığı şimdiden beni heyecanlandırmaya yetiyor bile.


2-)ALİ BURAK CEYLAN-HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE
İkiside bu aralar çok popüler peki neden partner olmasınlarki.Daha önce Kara Sevda'da birlikte rol aldıklarını biliyoruz.Şimdide onları aynı dizide partner olarak görsek hiçte fena olmaz.


3-)HAKAN KURTAŞ-HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE
          Umarım onları birtek ben yakıştırmıyorumdur.Birlikte çok güzel iş çıkaracaklarına eminim.Peki neden onları bir dizide partner olarak görmeyelimki.


4-)ENGİN ÖZTÜRK-HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE
Hazal'ın güzelliği Engin'in yakışıklılığı bu dizinin tutması için yeterdi bence .Umarım onları aynı projede görebiliriz.


5-)İBRAHİM ÇELİKKOL-HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE
Hazal'ın oyunculuğu İbrahim'in karizması onları biraraya getirmek için yeterli bir sebep bence.Onları partner olarak görmek çok hoş olurdu.



BONUS(ÖZEL)
KAAN URGANCIOĞLU-HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE
Onların birbirlerine olan kimyaları ve tutkuları seyirciyi etkilemeye yetti.Hatta yeri geldi başrol çiftten bile daha çok konuşuldular.Sosyal medyada gündemden düşmediler ama yinede hakettikleri sonu alamadılar.Kaan ve Hazal'ın birbirlerine olan kimyaları gözden kaçacak gibi değildi onları tekrar partner olarak görmek harika olur.Bu kez daha güzel senaryo ve sonla...


Umarım yazımı beğenmişsinizdir.
Şimdilik birdahaki yazıya kadar HOŞÇAKALIN!!!😍


Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar