Sassy Go Go

   
Sassy Go Go 
Herkese Merhabaa!!!
Evet bugün yeni bir dizi yorumuyla karşınızdayım.
Dizimizin adı Sassy Go Go 
Konusu:Gençlik ve okul temasını kapsayan bir dizi konu olarak lisede birbirine rakip iki grubun birbirleriyle olan bağlarını anlatmakta.Bir grup zeki ve derslerine bağlıyken diğer grup hayatın tadını çıkaran ve dans aşığı bir gruptur.
Karakterler:
Jung Eun Ji(Kang Yeon Do)
Sebit lisesinde "Real King"adı verilen dans grubunun üyesidir.Derslerle pek arası yoktur.Eğlenceli bir insandır ve arkadaşlarına düşkündür.

Lee Won Geun(Kim Yeol)

Kim Yeol zengin bir ailenin oğlu,sebit lisesinin"Beak Ho"kulübünün üyesidir(yani zeki😋)okulun birincisidir.Kendine aşırı güvenen ve sürekli gülümseyerek bizim gönlümüzü kazanan bir karakter.

Ji Soo(Seo Ha Joon)
Sebit lisesinde "Beak Ho"kulübünün üyesidir.Kim Yeol'un yakın arkadaşıdır.Aşırı sert görünmesinin yanında oldukça merhametli ve tatlı bir karakter.

Chae Soo Bin(Kwon So Ah)
Sebit lisesinde "Beak Ho"kulübünün üyesidir.Kendisi okul ikincisidir.Okul birincisi olabilmek ve iyi bir üniversiteye gitmek için annesinin dediği herşeyi yapan hatta arkadaşlarını bile karşısına alan ama yinede okul birincisi olamayan bir karakter.

Cha Hok Yeon(Ha Dong Jae)
Sebit lisesinin basketbol takımındadır ve Kang Yeon Do'nun çocukluk arkadaşıdır.Çok iyi dostlardır,oldukça popülerdir.Acayip tatlı bir kişiliğe sahip bir karakter sizde izleyince anlayacaksınız.Bunun yanında dokunulmaktan korkma hastalığına sahiptir.
Dizideki Kan Yeon Do'yla olan çilekli süt kardeşliğini de unutmayız tabi😍

Ama asıl şunu söylemeliyimki dizideki arkadaşlık kavramı çok güzel işlenmişti.Bide tabi tatlış sınıf hocamız resmen insanı kendisine hayran bırakan biriydi çocuklara hep bir arkadaş,abi gibi davranan bu hocamızı da unutmasak iyi olur.
😍😍

😘😘

😊😊

🤗🤗

Evet uzun bir aradan sonra yine karşınızdayım.Umarım bu yazımı sevmişsinizdir ve size faydası olmuştur.
Şimdilik bi dahaki yazıya kadar Hoşçakalın!!!😉

Yorumlar

  1. Bloğunu yeni buldum ve çok hoşuma gitti.Umarım ilerde daha da başarılı olursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim güzel yorumun için😍😍

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar